Trening/Velvære

Barbeint Luksus

8. June 2017

#NIVEAbarbeint

#annonse

Når gikk du sist barbeint og bekymringsløst i gresset eller på en sandstrand? 

Det er snart ferietid og det betyr frihet!

Feriefølelsen for meg er å ligge barbeint i hengekøyen, mens jeg nyter lydene fra naturen. For meg er de lydene lakseelven, fuglekvitter og vinden som leker i trærne.

Klokken viser kanskje tolv, for jeg har trent og gjort mitt morgenrituale med Qigong øvelser.  Kroppen er nydusjet og silkemyk av body lotion, og jeg smyger inn i en flatterende sommerkjole, for å flørte litt med bonderomantikken.

Siden kjæresten min er bringebærbonde i eventyrlige Lærdal, tilbringer jeg mye av sommermånedene her.

Sommerfølelsen for meg er å springe, kose og leke barbeint.

Det gir meg en frihetsfølelse og barnslig glede.

Her ser dere jeg nyter tilværelsen på Vestlandet.  Ja, det er fortsatt litt is på vannet og langt fra et tropisk klima. Men for meg er det eksotisk og vakkert! Som et barn av naturen står jeg her barbeint og ser ut mot horisonten, mens jeg tenker på minst mulig. Helst ingenting.

Denne sommeren har Nivea kampanjen #NIVEA elsker Barbeint” der du kan vinne drømmereisen din. Ja, du leste riktig. DU kan vinne din drømmeferie!

Det eneste du trenger å gjøre er å:

1.  Ta bilde av dine sommerlegger.
2.  Del bildet på Instagram med #NIVEAbarbeint, og fortell hvor du ønsker å reise på ferie.
3. Tagg to av dine beste venner og oppmuntre dem til å være med i konkurransen.

Hvis det ikke frister å besøke meg i eventyrlige Lærdal i sommer, har du kanskje en tropisk destinasjon du drømmer om å reise til? Hva med Seychellene eller Vietnam?


Her tasser jeg barbeint i harmoni på en sandstrand i Vietnam.


Her er jeg utrolig forelsket i Seychellene. (Når du løper i vannet i irrasjonell gledesrus med en blondekjole til knes- er en skikkelig forelsket!)

NIVEA er en merkevare som alltid har omfavnet kvinner i alle størrelser, og som sørger for at vi får silkemyk hud med prisvennlige og kvalitetsorienterte produkter.

Har vi ikke alle et forhold til NIVEA?

Jeg har brukt NIVEA siden jeg var i tenårene. Jeg sverger til deres milde deodoranter og fuktgivende kroppskremer. Smooth Body Caring lover dyptgående fuktighet hele dagen for langvarig myk hud. Den inneholder sheasmør og passer dermed for deg med tørr hud.

Bli med meg i sommer og løp, kos deg og lek barbeint!
Og bli med i konkurransen der DU kan vinne drømmeferien!

Stor klem,

Elisa
#annonse

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply