Jeg er en stor fan av raw food chef og wellness coach Trine Berge.
Mitt første møte med superdamen var i 2011 da hun hjalp meg med kostholdet mot Birken. Det er jeg henne evig takknemlig for.
Trine Berge er et klokt menneske jeg beundrer. Selv om jeg ikke kjenner henne privat oser hun av velvære, zen og livsnytelse.
For litt siden dro jeg på et av Trines matkurs og her fant jeg retter som passer perfekt til tur, kos og nytelse.
Èn av dem var energikuler med supermat.
Super Sjokoladekuler
10-15 stk- ca 60 min.
3 dl mandelpulp
2 dl kokosmel
5-6 råkakao pulver
2 ss kakaobiter
10-13 dadler
3 ss kokosolje
2 ss rå tahini
1/2 ts himalayasalt
1/2-1 ts vaniljepulver
1/2 ts chlorella
1 ss hampprotein
1 ss rice bran
1 ss lechitin
Kjør alt i en foodprosessor. Så lager du kuler og ruller dem i kokosmasse til slutt.
Som de smaker! Disse skal jeg ha med meg på tur og servere som kos på lørdagskvelden. Så enkelt! Og så utrolig deilig på tur, jobb og reise.
Det er faktisk veldig enkelt å lage egne velsmakende og næringsrike bars og kuler!
Ta en del tørket frukt som dadler eller aprikos, litt frø og nøtter, kokosolje og boost opp med supermat og krydder som vanilje, kanel og kardemomme.
Dette er flott å ha med seg i en liten boks på farten. De holder rundt en uke i kjøleskap og kan fryses.
Foto: Sara Johannessen
1 Comment
[…] som blir igjen i posen, må du ta vare på. Dette kan du nemlig bruke til å lage bl.a annet disse digge superkulene eller du kan […]