Trening/Velvære

10 tips for å bevare sommerfargen

11. July 2017

PicMonkey Collage77

 

Her får du 10 tips for å bevare sommerfargen. 

1. Aquasource Cocoon fra Biotherm. Huden blir fort tørr av sol og lek.  Derfor trenger du en rik fuktighetskrem.

2. Solpudderet Belle de Teint inneholder rosebladpudder, koffein og aprikosolje som gir energi og glød til huden.

PicMonkey Collage4444

3. Beurre de Levres fra Biotherm er leppebalsamen med vegetabilske oljer som gir en fyldig og behagelig tekstur. Inneholder biologisk sukker fra akasietre, som skånsomt fjerner hudceller og gjør leppene dine herlig myke.

 

4. Oil Therapy Baume Elixir fra samme merke er en nærende olje som mykgjør tørr hud og tilfører fuktighet.

5. Smør deg med After Sun som tilfører huden fukt! Og du husker selvsagt solkrem!! Du blir brun selv med høy faktor. (Dette kan du!)

2013-05-11 17.24.55

 

 

PicMonkey Collage555

6.  Det som gjør Clarisonic-børsten bra er Sonic-teknologi. Sonic-teknologi skiller seg ut ved å bygge på svingninger og ikke rotasjon. Selve børstehodet roterer ikke, men gjør 300 mikrosvinger i sekundet. Dette sikrer visstnok opptil seks ganger bedre rens av huden enn med manuell rensing med hendene. Clarisonic gir vakker hud på kun 60 sekunder per dag, og er en effektiv og skånsom rens av huden.

7.  Sammensetningen bak Top Secrets Instant Moisture Glow er intensivt fuktighet og en umiddelbar og langvarig silkemyk følelse på huden. Den er det perfekte produktet for å oppnå en feilfri, naken glød.

 

 

PicMonkey Collage444456

 

8. Lait de Douche er en kremet dusjmelk med pleiende sitrusolje som mykgjør huden og tilfører fuktighet.

9. Absolue Precious Oil inneholder 7 botaniske oljer for å hjelpe huden under de mest ekstreme forhold. De dyrebare oljene virker utglattende, nærende og revitaliserende, samtidig som de gir huden glød. En beskyttende anti-age olje som gir glans hele dagen.

10. Husk å eksfoliere kroppen regelmessig også! Er jeg der det er sand,  skrubber jeg kroppen med dette. Billig og meget effektivt!

 

_W7A2992

(Tipsene er basert på egne tester- så har du andre gode forslag- kom med dem!)

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply