Trening/Velvære

Trikset til UMIDDELBAR GLØD!

3. September 2017

#reklame

Jeg har hatt kanskje tidenes artigste og mest kontrastfylte uke. Fra å nyte fantastiske dager på bringebærgården i Lærdal med fjellturer, bar det rett av steds til Oslo for å lage glamorøs kinopremierefest. Og mens alt dette skjer, er hodet mitt fullt av Himalaya- forberedelser. Allerede mandag reiser jeg til Katmandu og gjør meg klar til min første 8000-meter.

Jeg elsker kontraster.
Men huden klarer ikke alltid å slå følge med meg.
Som et resultat av temperatur- luftforandringer, ikke minst hektiske dager ser jeg ut som en sliten vaskeklut i ansiktet.

Finnes det så en quick fix for umiddelbar glød og oppstramming av huden?

Ja! Det gjør faktisk det.

Face Dry Mask Treatment fra Swiss Clinic.

Denne behandlingen består av tre pakninger som kan brukes ni ganger. (Hver maske kan brukes tre ganger.)

Dette er kanskje tidenes beste og enkleste quick fix behandling:

– Den er enkel å bruke: Du legger tørrmasken på ansiktet. Bruk den enten morgen eller kveld: Før du legger sminken og da vil den fungere som en glowing primer. Eller før du legger deg for å våkne opp med en fresh, natrulig hud med glød.

– Du trenger bare ha den på deg i femten minutter, så er du klar. Disse femten minuttene tilsvarer en behandling i salong, lover produsenten.

Funker en tørrmaske, lurer du kanskje på?
Denne har en patentert vannfri teknologi og inneholder hele 87% aktive ingredienser som skal virke i åtte timer etter behandlingen. Det som i tillegg er genialt er at du ikke trenger å vaske deg i ansiktet etter behandlingen, som gjør dette langt mer effektivt enn en vanlig sheetmaske.

Ja, den ser kanskje litt småskummel ut. Fest masken godt på ansiktet og fest den godt bak ørene. Massér så masken godt på med fingrene for å aktivisere ingrediensene ordentlig i huden.

Bruk masken på kontoret før et viktig møte. Eller under flyreisen? Denne er jo genial å ta med seg i håndbagasjen! Lufta på fly gjør ofte huden tørr og livløs. Skal du på en date og føler deg livløs i ansiktet, er jo dette også en rask og enkel løsning.

Jeg gir deg nå en rabattkode på Face Dry Mask Treatment, siden jeg har så reisenerver til Nepal. Klikk deg inn på Swiss Clinic og bruk koden Elisa15. Da får du 15% på masken.
Nå har i tillegg  Swiss Clinic en kampanje der alle som handler over 700 kroner får en gratis dagkrem til en verdi av 650 kroner. Og kjøper du en Face Dry Mask Treatment, får du dette!

Swiss Clinic tilbyr eksklusive skjønnhetsbehandlinger som du utfører selv i ditt hjem- med et langsiktig resultat. Merket er svært anerkjent av leger, skjønnhets- og hudterapeuter.


Personlig synes jeg det er helt fantastisk å slippe å bestille timer hos dyre hudterapeuter som jeg heller ikke har tiden til å oppsøke.
Swiss Clinic er i tillegg er registrert på mattilsynet og medlemmer av PETA, for de benytter seg ikke av dyreforsøk.

Jeg har nå testet flere produkter fra merket, og er svært fornøyd!

Perfekt til mitt liv som er fullt av kontraster.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply