Trening/Velvære

Turtips! Disse toalettsakene tar du med.

4. November 2017

Turlivet er ingen missekonkurranse. Det har du forstått nå.

Du store min for en innstilling! Men slike dager har en på tur. Og i skrivende stund er jo alt dette glemt.

Og teltspa- tja- det høres koselig ut det, men det blir det ikke mange anledninger til når du er på tur.

Det er ikke forfengelig eller teit å ta med seg riktige saker i toalettmappen.

Du MÅ beskytte huden din! Ansiktet og leppene er viktigst.

Enten du er i Himalaya eller i Norge.

Denne kremen fra Dermalogica beskytter huden din optimalt mot sol. Jeg fikk ingen solskader på min ekspedisjon. Har du sensitiv hud, vil du kanskje oppleve at denne kremen stikker litt i ansiktet ditt grunnet aktive ingredienser.

Gud velsigne denne sticken! Jeg fikk aldri tegn til sprukne lepper under ekspedisjonen. Denne sticken etterlater dog en hvit vaselinbart når du kliner den på- så er du veldig forfengelig, vær obs på det. Har du smurt én gang, så varer denne i mange timer.

Vi kjenner jo alle til Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden. Denne sticken har jeg brukt i flere år, i Oslo som i Nepal. Den beskytter leppene med 50 SPF samt etterlater en soft leppeflate.

Jeg fikk vasket håret mitt 2 ganger under ekspedisjonen. Så disse produktene her var kanskje tullete å ta med seg? Jeg bruker sjampoen fra Kevin Murphy som beskytter mot farget hår. Balsamkuren fra Loreal er jeg også veldig glad i. Men gjett så deilig det var med disse produktene da jeg endelig fikk dusjet i Katmandu!

Jeg har tidligere anbefalt tørrsjampo på tur. Dette tar jeg tilbake.

IKKE TA MED TØRRSJAMPO på tur! Sover du i telt og bruker lue, vil håret etter hvert knekke. Jeg dro ut floker med hår. Og håret så ikke ut! Det ble som en tova klump.

ANTI BAC! Dette er din beste venn etter toalettbesøk. Bruk dette.

Jeg elsker produktene til Babor. Og denne kremen er så rik på fukt at huden stråler! Dette er en feit krem. En kuldekrem. Jeg misbrukte denne et par ganger, og smurte den et visst sted siden jeg ble svett- som gjorde at det gnagde-  etter trekkingen. Denne kremen fortjener absolutt ikke å brukes i rumpa. Den er for god til det. Men jeg hadde ikke annet- og den hjalp der også!

 

Denne solkremen smetter lett i topplokket. SPF 50 og den er mild mot huden. Den etterlater ei heller en tykk overflate, som gjør den enkel på kline på. Testvinner!

Daily Resurfacer fra Dermalogica har jeg brukt på tur i flere år. Perfekt på fly også.

Jeg har riktignok hørt at en bør vaske ansiktet før en bruker den for optimal effekt. Padsen inneholder nemlig en rekke gode antioksidanter som er gull på huden. Jeg hadde ikke mulighet eller krefter til å vaske ansiktet mitt på 6000 meter- men padsen tok jeg med.

Se så skitten padsen blir etter du har renset ansiktet ditt med den! (Ok, dette var kanskje litt æsj å se)

Har du anledning til å vaske ansiktet ditt, kan du bruke Special Cleansing Gel før du bruker padsen.

Mer enn dette trenger du ikke!

Hvis du virkelig vil være et luksusdyr- smør inn dine slitne føtter med fotkrem. Jeg fikk aldri brukt denne, da jeg nøt mitt eget forfall i tåfis. Men jeg bruker kremen vanligvis i Norge i opptreninga mot birken. Slitne føtter trenger pleie.

Sånn!

Tilbake til dagboka nå…

Første rotasjon kommer snart!

XOXO

Elisa

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Sigrid 5. November 2017 at 20:44

    Hei!

  • Reply Solveig Annie Magnussen 6. November 2017 at 22:18

    Hei

    Vil du ha med Gnagsårsokken også.

  • Leave a Reply