Trening/Velvære

Glødende hud med hjemmerulle!

19. November 2017

#annonse

De fleste kvinner som lever et aktivt friluftsliv opplever tørr og livløs hud.
Et paradoks egentlig, med tanke på hvor sunt det er for kropp og sjel, å være ute!

Da jeg kom hjem fra min 8000-meters ekspedisjon i Himalaya, hadde jeg akne og hudormer rundt munnen etter oksygenmasken. Huden føltes i tillegg tørr og livløs. Dype porer kom til syne. Solen hadde i tillegg pigmentert den nok til at jeg måtte ta affære.

Slik så jeg ut.

Selv om jeg ser ut som et troll- er jeg et veldig lykkelig troll på dette bildet. Og jeg hadde gjort det om igjen- hvis du lurer. 

Da jeg oppsøkte en hudpleier fortalte hun etter en grundig analyse at dette ikke var en quick fix. Hun tilbød meg en behandlingspakke med blant annet microneedling som kostet flere tusen kroner.
Hvem har lyst til å bruke en halv månedslønn til å gå til hudpleier? Ikke jeg i alle fall.

Dessuten fikk jeg lettere panikk av å ha en fast hudpleietime i uka. Hvem har tid til sånt nå som det er kommet snø og langrennssesongen er i gang? Nei, nei nei!

Microneedling har blitt det store innen hudpleie. Behandlingen går ut på at en liten penn med syltynne nåler stikker mikrohull i huden. Huden opplever hullene som skader og aktiverer sin naturlige reparasjonsmekanisme. Dette stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin. Resultatet er en fornyelse av huden fra innsiden og ut. For ekstra boost smører en gjerne på et serum.

4 grunner til å prøve Microneedling:
 – Fjerner aknearr og hudormer
 – Gir spent og glød
 – Reduserer porer
 – Demper markerte rynker

Du husker muligens Vampyrbehandlingen som Kardashian gjorde så populært for noen år tilbake? Bildene der hun lå tildekket av blod i ansiktet, ble delt millioner av ganger på sosiale medier.
Dette var microneedling der serumet bestod av egne blodlegemer. ”Don´t panic it’s organic” signaliserte behandlingen som ble en SoMe-farsott.
Jeg husker jeg digget denne behandlingen selv! Men når en lever aktivt, kan det å tappe blod sende helt andre signaler enn hudpleierutinger.

Men nå er ikke jeg Kardashian. Og det er neppe heller du.

Jeg ville ha en behandling jeg kan ta hjemme eller på hytta. Som gir resultater. Og som ikke koster en halv månedslønn.
Løsningen ble
Skin Renewal fra Swiss Clinic.

Slik går du frem.

1.  Rengjør huden om kvelden.

2.  Rull Skin Rolleren i ulike retninger over ansiktet ditt. Rullen består av 540 mikronåler (nei det gjør ikke vondt) som gjør at du åpner opp porer og ”lurer” huden til å tro at den er skadet. Dermed starter en prosess der huden gjenopprettes og kollagenproduksjonen øker.

3.  Påfør så Rejuvenating Serum på ansiktet ditt. Siden huden har fått bitte små, usynlige hull, absorberes de aktive ingrediensene fra serumet effektivt i huden.
Serumet er et beroligende og fuktighetsgivende serum som gjenskaper hudens naturlige fuktighetsbalanse og stimulerer hudens naturlige kollagendannelse. Kollagen er et protein som finnes i bindevev og som blant annet hjelper å redusere rynkedybden. Serumet er dermatologisk testet og uparfymert.

Noen vil kanskje føle seg litt røde i ansiktet etterpå. Andre vil føre at det prikker litt i ansiktet. Derfor er dette en behandling du gjør om kvelden.

4. Desinfiser rullen etterpå med Sanitizing Spray. Denne antibakterielle sprayen har en frisk duft av sitron og inneholder både Aloe Vera og vitamin E. Den er både sikker og antiseptisk.

5. Sov godt.

Gjør dette lille ritualet hver kveld, 5-7 ganger. La så huden hvile i like mange dager, før du starter igjen.

Jeg merket en tydelig forskjell på uke 3. Hudormer, kviser og vaskekluthuden min var borte.
Men minnene fra ekspedisjonen fjernet den ikke. Heldigvis.

Jeg gir deg nå en rabattkode på Skin Renewal fra Swiss Clinic.
Klikk deg inn HER på Swiss Clinic og bruk koden ELISASKIN. Da får du 20% på Skin Renewal-kitet der du får rolleren og serumet i ett.

Ønsker du Sanitizing Spray, finner du den HER.

Swiss Clinic tilbyr eksklusive skjønnhetsbehandlinger som du utfører selv i ditt hjem- med et langsiktig resultat. Merket er svært anerkjent av leger, skjønnhets- og hudterapeuter.
Personlig synes jeg det er helt fantastisk å slippe å bestille timer hos dyre hudterapeuter som jeg heller ikke har tiden til å oppsøke.
Swiss Clinic er i tillegg er registrert på mattilsynet og medlemmer av PETA, for de benytter seg ikke av dyreforsøk.

Jeg har nå testet flere produkter fra merket, og er svært fornøyd!
Perfekt til mitt liv som er fullt av kontraster. Juhuu!

Se så glad jeg er!

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply