Trening/Velvære

Luksusundertøy på budsjett

21. November 2017

#annonse

Jeg har alltid hatt en svakhet for blonder og tyll. (Ja, du leste riktig!) Før fjellet tok mesteparten av min tid, samlet jeg på de vakreste, vintage blondekjoler. Og jeg angrer allerede på at jeg lagt ut noen av dem på Tise.

Min tid i blondekjoler er dessverre forbi. Nå ligger de på Tise. RIP.

Men jeg har en stor skuff med vakkert og eksklusivt blondeundertøy. Og dager jeg føler meg litt nedfor, kan jeg sette det på meg for å føle en indre glød av va va voom.

Ja, prøv selv!

Unn deg en Me-time kveld for å få tilbake humøret! Last ned appen CALM og mediter i 10 minutter, ta deg så et bad og smør deg inn med olivenolje før du smetter inn i et lekkert undertøyssett. Jeg lover deg, at du vil føle deg bedre. 

Uansett kroppsstørrelse er det stas med nytt undertøy.

Ta deg en ryddedag og kast ut gamle varianter med slapp strikk og raknede kanter, og unn deg noe nytt. Jepp, du fortjener det!

Fram med din indre girlpower!

Og vet du hva?

Jeg har klart å spore opp et eksklusivt merke til budsjettpris.

Bon Bon Lingerie.

Klikk deg inn på nettbutikken HER.

22. november er det BonBon Lingerie kundekveld på Marinka Undertøysbutikk i Storo Storsenter. Fra klokken 17-19 vil jeg også være der og vise mine favoritter. Jeg håper vi ses!

 

BonBon Lingerie er håndlaget i Tallinn.

Et perfekt snitt, detaljer og stoff gjør nettbutikken til en candyshop.

Kolleksjonene består av:

Tidløse klassikere

Sensuell erotikk

Trendy og Sporty

Lounge Wear

 

Candyshop! Her finner jeg så mye fint!

 

 

Tips! Har du det litt trått på hjemmefronten? Lag en julekalender til han bestående av undertøy, øl og hjemmekos som for eksempel massasje! En venninne av meg gjorde dette for et par år siden, og du skal tro typen ble fornøyd.

Hvilket undertøy passer til deg? Ta testen!

Tidløs og klassisk

Elegant, tidløst og duse farger. Dette er undertøy som skal egne seg til hverdags som til fest.

Forførende og sensuell

De fleste av oss har vel et alter ego? Du sverger til Fifty Shades of Grey og dryppende stearinlys på ryggen hans. Her finner du lekende detaljer og nydelige stoffer. 

 Trendy og Sporty

Du er kontemporær og impulsiv. I det ene øyeblikket er du på café og i det andre på yoga. Du trenger undertøy som er mykt og komfortabelt. 

 Lounge Wear

Hvorfor sove i t-skjorte når du kan ligge i en nydelig nattkjole? Blondetopper, silke, myke pysjamas og elegante morgenkåper i stedet for joggebuksa. På tide å pimpe opp hjemmefronten! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply