Trening/Velvære

3 Favoritter fra Kjendisdermatolog

7. February 2018

Det er den verdenskjente dermatologen dr. Zein Obagi som har utviklet buzz produktene, hele Hollywood sverger til.

Noen har kanskje hørt om “Obagi” kuren? Dette er egentlig en skreddersydd kur som enkelt fortalt skal gi oss helt ny (!) hud, etter en del flassing av den gamle. Og du har helt sikkert hørt folk si og sett: Min glødende Obagi hud.

Denne kuren skal jeg skrive om en annen gag.

Men det jeg kan starte med å si er at jeg har brukt Zo Medical fra dr. Zein Obagi (derfor ZO) siden desember 2017 frem til nå.

Her er mine 3 absolutte favoritter:

Vitascrub:

Vitascrub fra ZO Medical er en mild skrubb som fjerner smuss, talg og urenheter. Døde hudceller blir fjernet, den øker sirkulasjonen og forbedrer hudstrukturen.
Her får du en dyp eksfoliering som inneholder mikroperler og mikrosfærekrystaller. Jeg elsker denne- jeg får så myk hud at jeg kan ta meg i å stryke meg på kinnet (når jeg glanser på en Netflix serie).  Brukes fast 1-2 ganger i uken.

Nourishing Hand Creme

En dårlig hudbarriere vil føre til tørr, dehydret, irritert, rød og sensitiv hud. Dette er det Dr. Obagi kaller for «weak skin». Huden klarer ikke å holde på fuktigheten i huden og den blir dehydrert og tørr. Riskikoen for infeksjon øker når ikke barrieren er sterk og hel. Med denne får jeg myke, pene hender. Jeg har den alltid med i vesken. Spesielt god etter en klatreøkt, med kalk og tørre overflater.

C-vitamin forebygger solskader.
Dr. Obagi  har utviklet et serum med to typer C-vitamin som forsterker hverandre. Jeg har mye pigmentering, og ser på dem som snille fregner, men jeg trenger ikke flere! Derfor forebygger jeg med dette serumet og bruker den under min dagkrem. Sliter du med pigmentflekker, finner du produktene her. Men gå til en hudpleier før du kjøper produkter på nett. Dette er sterke saker, og du må følge programmet huden din tåler.

(Jeg buker disse produktene fast, men jeg er pliktig til å opplyse om hvis de er sponset. De er sponset)

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply