Trening/Velvære

Energikick av rødbeter

1. March 2018

 

Rødbete er mager kost. Den er en god mineralkilde som inneholder fosfor, kalsium og jern.

Studier viser at rødbeter er prestasjonsfremmende grunnet store mengder nitrat som øker oksygenopptaket.

Idrettsfolk elsker å slurpe rødbeter siden den også gir et stort energikick. Drikk det gjerne før trening.

Bedre og sunnere sportsdrikk får du ikke!

Sliter du med fordøyelse- vil også dette hjelpe mot treg mage.

 

Les min oppskrift på god rødbetjuice  HER. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Monica Øien 11. February 2016 at 16:13

    Kjære Elisa, jeg er så enig meg deg, denne røde rotgrønnsaken er en av mine favoritter, og ikke mange vet det du skriver om fordeler ved rødbet i forbindelse med trening. En deilig postworkout favoritt for meg er Virgin Mary. Lager meg en drink (uten alkohol) og fyller på med A – C og anitoksidanter. Den bygger muskler post workout og hjelper på restitusjon. Skål, fra Monica

  • Leave a Reply