Reise/Eventyr Trening/Velvære

10 Produkter du tar med på ferie

29. May 2018

Jeg er en stor fan av Babor. De ivaretar den værutsatte huden min og har i tillegg gode behandlinger som produkter.

Babor After Sun Lotion er et beroligende hudpleiemiddel for ansikt og kropp, for intensiv reparasjon og lindring av solskader etter soling. Gir i tillegg en jevnere og mer langvarig brunfarge.

 

Jeg har alltid med meg disse rensepadsene fra Dermalogica i vesken- til daglig som på ferie. De gir en mild skrubb og tilfører huden med antioksidanter. Fine til flyreisen også! Du trenger nemlig ikke vaske ansiktet etter du har skrubbet deg. Jeg føler jeg får en fin glød av dem.

 

Epidermal Repair Créme fra Zo Medical (mange sier bare Obagi) reparerer huden din hvis den har vært utsatt for påkjenninger ute. Jeg bruker den sommer som vinter. Den etterlater huden myk og gir godt med fukt.

Jeg er nok ikke den eneste som farger håret mitt! Saltvann og sol ødelegger fargen din. I tillegg har en rekke hoteller i utlandet mye klor i vannet. Da blir det misfarging. En sjampo for farget hår er et must på reise. Og da går jeg for den klassiske blåsjampoen. Denne  fra Oribe ser jo veldig lekker ut, i tillegg til at den bevarer fargen min!

En reparerende sjampo er også fint å ha med seg. Denne fra Biolage renser håret ditt og tilfører masse fukt!

Husk å ta med caps! Da beskytter du håret. Min caps med Espa Boller logo- er jeg skikkelig glad i. Den finner du selvsagt kun på bensinstasjonen som selger de berømte bollene.

Ingen ferie uten Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden. Denne dagkremen med faktor 50 gir godt med fukt, dufter nøytralt og er en fin krem til hele familien.

Skal du på langhelg er det fint å pakke ultrasmått. Spør etter små testere på apotek og parfymeri. Eller kjøp små krukker som du tar kremen din i. Selv er jeg blitt glad i Skin Food fra Weleda. Denne kremen bruker jeg til å reparere sprukne flater som føtter, hender, kropp og ansikt. Til hele familien.

 

En solkrem som tåler vann- er jo ganske smart. En glemmer jo fort å smøre seg etter hver eneste dukkert. Biotherm har en fin serie med solprodukter- til både han og henne. Duften er nøytral som gir dem et ekstra pluss i boka.

Ingen ferie uten tørrsjampo! Er du på hytta eller en bungalow i tropisk paradis, uten tilgang på dusj og får fett hår: Sprut og style håret akkurat slik du ønsker det.

 

Litt shimmer på kroppen gjør seg om kvelden. Armani sin Maestro serie gjør deg som en glødende gudinne! Men ikke overdriv, da!

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply