Trening/Velvære

5 tips for å bevare huden i sommer!

5. June 2018

Late dager på hytta og stranden- gjør at vi fort glemmer å stelle huden i sommerferien.

Her får du 5 tips til sommerhuden.

Den daglige pleien av huden din er det som avgjør hvor god hudhelse du har og dermed hvor godt huden ser ut og hvor lenge. Det kan rett og slett ta bort flere år av din hudaldring. Så lett som dette kan du gjøre det:

Rens:

Rens huden daglig! Smuss, forurensing, makeup og avfallsstoffer huden skiller ut må fjernes fra huden for at den skal fungere optimalt. Hvis dette blir liggende vil det tette porer og gi deg akne og irritere huden.

Jeg tar med meg disse engangs padsene fra Dermalogica på tur. Daily Resurfacer er gull på tur! 

Peeling:

Peel huden ukentlig- også i sommer! Gjerne 2-3 ganger i uken! Peelingen fjerner døde, tørre hudceller og gir deg raskt en fantastisk glød. Samtidig vil de gode produktene dine trekke bedre inn i huden! OBS! Skrubb gjerne litt ekstra rundt munnen, da dette er det området i ansiktet som har dårligst sirkulasjon og hvor hudaldringen skjer raskest.

Serum/Ampulle:

En krem består av maks 20% aktive ingredienser, det vil si at det er rom for langt mer aktive ingreisner i hver hjemmepleie. Nettopp derfor er det viktig å bruke serum/ampulle i tillegg. Disse er ofte mye mer aktive og trekker rett ned i huden i mye større mengde.

Maske:

Masker jobber på hudoverflaten og kommer i utallige varianter. Bruk alltid serum/ ampulle under slik at du jobber huden i dybden også. Masken kan brukes så ofte du ønsker/trenger det. Fuktighet, rens, regulering, reparering og anti-age. Du kan gjøre hva du vil med masker og de hjelper deg virkelig når du trenger det lille ekstra! Masker du kan sove med er jo helt fantastiske for de av oss som «ikke har tid» til å vente 15 min.

Selv tar jeg alltid en time hos hudpleieren før- og etter ferien!

Babor skreddersyr behandlinger til din hud og gir deg fuktbonanza! 

 SPF:

Beskytt huden din! Bruk faktor 50! Husk at solen påvirker 90% av hudens aldringstegn.

Enten du skal til fjells eller på stranden: Husk høy faktor! 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply