Trening/Velvære

6 deilige ansiktsoljer som gir wow-fukt

8. October 2018

Huden min kjennes som en kaktus i overgang fra høst til vinter.

Men noen dråper oljer- gjør susen.

Jeg har testet ut 6 ulike ansiktsoljer.

Babor sin Rejuvinating Face Oil dufter svakt av roser. Den skal gjenopprette hudens tørre overflate og etterlatt følelse er luksus og velvære. Denne bruker jeg til spesielle anledninger, for den føles så fantastisk.

De fleste kjenner til Eight Hour cream fra Elizabeth Arden. Men hvordan er oljen? Denne har jeg testet på ferie og jeg unner meg litt på nakke og hals også. Topp score og mye for pengene!

Dermalogica sin Biolumin-C serum tilfører rikelig med fukt og vitaminer. Denne bruker jeg på langdistanse fly for å føle meg fin i huden.

Vitamin C-serumet til Babor kan  føles litt klissete, så denne sover jeg med om natten. Den tilfører huden en skikkelig fuktboost, og er en av mine favoritter.  Men ikke vær grådig- kun et par dråper holder.

 

Jeg tar regelmessige Green Peel behandlinger fra hudlegen Dr. Schrammek. Hudlegen har også laget en hudpleieserie under eget navn, og dette er til deg som sverger til en grønn livsstil og ønsker naturlige ingredienser.  Jeg elsker den!

Er du på budsjett er oljene til Weleda det beste alternativet. Denne har jeg testet ut før jeg legger meg og huden føles glatt og myk, når jeg står opp. En behagelig duft av blomster, gir også en følelse av velvære.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply