Trening/Velvære

5 håndkremer til tørre overflater

19. October 2018

Sandpapir. Hendene. Kroppen.

Ritsj. Ratsj. Huden preller av.

Slik blir det når kulda kommer.

_dsc9525

Selv smører jeg meg med olivenolje i dusjen, hver gang kjæresten min er bortreist. Jeg får ikke lov ellers. For badekaret blir med ett en drapsfelle av den glatte oljen. Men er du en som er flink til å vaske etter deg, er olivenolje et supert, budsjettvennlig tips.

Til hendene har jeg testet ut disse produktene.

_dsc9517

 

Skin Food fra Weleda er egentlig en all round krem som er gull på tur. Jeg bruker denne som kuldekrem også. En smart liten tube til gunstig pris. Weleda er økologisk og har kun naturlige ingredienser i sine produkter. Perfekt til deg som er allergisk mot en rekke ting, samt til deg som sverger til heavy kildesortering.

 

_dsc9493

 

_dsc9501

Obagi er elsket av bloggere som lever av sitt utseende. Serien er kjent for sine sterke produkter som gir wow-effekt. En dårlig hudbarriere vil føre til tørr, dehydret, irritert, rød og sensitiv hud. Dette er det Dr. Obagi kaller for «weak skin». Huden klarer ikke å holde på fuktigheten i huden og den blir dehydrert og tørr. Riskikoen for infeksjon øker når ikke barrieren er sterk og hel.

Litt stiv i prisen, men ellers tusen takk for myke hender!

_dsc9489

Som Weleda har jeg alltid med meg Elizabeth Arden på tur. Kuldekremen herfra er fantastisk! Håndkremen leverer den også.

Smør deg før du legger deg og du våkner opp med myke piano-hender!

 

_dsc9505

Synes du All Round kremen fra Weleda blir for tykk, test ut Sensitive Skin Hand Cream. Tuben smetter lett i vesken din og gir umiddelbar fukt, uten at du blir grisete .

 

_dsc9515

Burt’s Bees er en budsjettvennlig og skånsom hudpleieserie som du finner på apoteket. Denne salven kan du trolig impregnere skoene dine med også. Så denne bruker du om kvelden! Skikkelig vaselin som gir veldig god fukt.

_dsc9507

 

_dsc9524

Produktene er fått til test av produsent.

 

Foto: @Girlcrusno

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply