Trening/Velvære

5 Høstfavoritter til huden

30. October 2018
  1. Mykgjørende lip balm med farge fra Weleda. Med søte navn som Rose, berry red og nude får du kysseklare lepper. Merket er elsket av økologister med sans for ingredienser.

2. En ansiktsolje med faktor

NeoStrata finnes hos din hudpleier. Merket har spesialisert seg på tørr og dehydrert hud. Vi som ferdes i friluft, vet at huden ofte blir tørr- veldig tørr. Denne har i tillegg SPF 50 som beskytter huden din optimalt. Dette er en olje- så du trenger ikke bruke mye!

3. Daily Resrfacer fra Dermalogica har jeg alltid med på tur. De fine padsene renser ansiktet optimalt. Men nå har jeg også plassert dem ved sengen. Siden jeg ofte glemmer å rense ansiktet, skrubber jeg meg når jeg legger meg. Du trenger ikke vaske ansiktet etter du har skrubbet deg med disse.

 

5. Feit krem som reparerer

Skinovage fra Babor inneholder Argan olje. Det betyr optimalt med fukt. Den populære oljen som en finner i Marokko er gull til hår og tørre overflater. Kjøp gjerne ren arganolje, så får du i tillegg en skikkelig duft-opplelvelse. Denne kremen bruker jeg etter lange dager på tur og telt.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply