Trening/Velvære

Slik tar du vare på huden og kroppen din i jula. 

7. December 2018

Hvordan oppnå en skikkelig ren hud, når julens utskeielser gir synlige utslag, gjerne i form av kviser og tilstopninger? Og hva kan du gjøre for å unngå magesmerter av all maten?

Ekspertene svarer. 

Jeg anbefaler alle mine klienter å ernære huden riktig fra innsiden, sier sykepleier og gründer av Elite Helse Isabella Bukurie Krasniqi. 

 Den beste måten å forynge huden din på, avhenger av den rette kombinasjonen av næringsstoffer. Den maten du har spist setter spor på din hud etterhvert uansett om du spiser. 

1. Probiotika er ditt første tiltak for en bedre tarmhelse og dermed  en vakrere hudhelse. 

Denne probiotikaen har jeg alltid med på reiser og den blir nok med på juleferien også. Sliter du med forstoppelse, er denne gull!

2. Drikk rikelig med vann minimum 8 glass eller tell flasker opp til seks flasker per dag.  Da har du hydrert huden og dermed lagt grunnlaget for glød.

Denne vakre flasken er designet av Isabella på Elite Helse som akkurat har lansert sitt eget hudpleiemerke: Elite Helse- Intelligent Skincare. 

3. Store mengder kjøtt og meieriprodukter gjør at din hud ser gusten ut. Reduserer du det vil du unngå akneutbrudd.

4. Ta dine vitaminer og omega 3 for å ernære huden og kroppen innefra.

5. Nyt julen og spis mer grønnsaker! Pust med magen og vær i bevegelse!

 Daglig rens av huden er like viktig som tannpuss, sier fagansvarlig i Skintific Ann Kristin Stokke. 

– Dessverre slurver vi ofte med rensen, særlig i de late romjulsdagene, vi skyller huden kun med vann, og legger oss med makeup på. Dette fører til at huden din ser gusten og livløs ut, samt at den gjerne blir tilstoppet og etter hvert så vil du kunne plages med kviser. Rens godt med tilpasset rens godt med tilpasset renseprodukt. Start gjerne med en renseolje for å fjerne smuss, talg og forurensing før du går i gang med en hudspesifikk rens. 

Produkttips: Dermalogicas PreCleanse og Special Cleansing Gel

2. Fjern døde hudceller og få fram en klar hud som gløder!

Eksfoliering – er en enkel og rask måte å gi huden en ekstra boost. En eksfoliant fjerner døde, gustne celler og etterlater huden ren og klar. Det finnes mange ulike produkter som peeler, tilpasset din hud og livsstil. Ikke glem å eksfoliere tørre lepper, med en mild eksfoliant, for å sikre det beste resultatet med leppestift og gloss.

3. Fukt, fukt, fukt!

Fuktighet er essensielt for å gjøre huden myk, glatt og klar. Bruk en fuktighetsgivende spray, booster/serum og fuktighetskrem. Dette vil umiddelbart gi deg en frisk og naturlig glød.

Produkttips: Dermalogicas Skin Hydrating Booster, Phyto Replenish Oil, Nye Skin Smoothing Cream. 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply