Trening/Velvære

3 Vinterfavoritter til huden

24. January 2019

Husk å beskytte ansiktet ditt om vinteren!

Ikke glem faktor. Da unngår du pigmentering og andre skader.

Mye fukt er også viktig til en skinnende vinterhud.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alle gode ting er 3!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne sticken fra Elizabeth Arden hadde jeg også med meg til min ekspedisjon i Nepal. Sticken holder seg godt uten å brekke, og så har den faktor 50. Mange får munnsår i kulda. En stick beskytter leppene dine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

City Smart fra Elizabeth Arden testet jeg også ut på min Mont Blanc bestigning i høst. Denne solkremen beskytter mot UVA og UVB stråler samt forurensning og annet grums. Den har også en svak farge som gir umiddelbar glød. Tuben er lett og smetter fint i topplokket.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dynamic Skin Recovery bruker jeg som en daglig krem i tillegg til solkrem, siden den har faktor 50.

Alle bør nemlig bruke UV-beskyttelse daglig, hele året, siden de strålene som forårsaker aldring UVA, er like sterke året rundt.

Når du ferdes i høyfjellet med snø og høydemeter vil din UV–eksponering øke betraktelig. Nysnø dobler UV og for hver 1000 høydemeter vil UV øke med ca 10%. Derfor er SPF 50 essensielt for å sikre deg nødvendig beskyttelse mot UV-stråling, som er det viktigste du kan gjøre for å forebygge hudkreft og aldring.

(Kilde: Ann Kristin Stokke, fagsjef i Skintific.)

Dynamic Skin recovery SPF50 inneholder i tillegg ingredienser som forebygge og behandler aldring inkl peptider, glukosamin og hvit te. Dette er en terapeutisk beskyttende og pleiende fuktighetskrem med bredspektret UV-beskyttelse som vil holde huden din myk, beskyttet og fuktet når du er ute på tur.

 

God tur!

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply