Trening/Velvære

Tipsene til hjemmespa

12. February 2019

Hei!

Det er vel ikke bare jeg som har en hektisk uke?

Vel, i dag fikk jeg lyst til å kose meg alene hjemme. Vekk med teknologiske fristelser som Netflix og SoMe, og frem med bok og kos.

Slik kan du lage deg en koselig me-time.

Sett på deilig yogamusikk og sett alt av kommunikasjon i flymodus.

Har du badekar, hopp i det.

Disse produktene vil gi deg glød, velvære og egenpleie.

Dermalogica har jeg brukt i over 15 år. Hjemmeproduktene er milde og gir rikelig med fukt og glød.

Velger du en time hos hudpleier, får du et skreddersydd program av dem.

Jeg liker spesielt det nye rapid reveal peel kittet som kommer i en lur mappe som kan henges på badet. De små tubene kick starter huden din og skrubber vekk døde hudceller. Så smeller jeg på en øyekrem-maske som skal redusere mørke ringer. Denne har jeg alltid ved sengen og påføres før leggetid. Det samme gjelder den fete Pure Night kremen og Skin smoothing cream. Produktene dufter godt og gir en umiddelbar spafølelse.

ZO av hudlegen Zein Obagi er sterkere produkter. Les mer om hudsystemet deres HER. De aktive ingrediensene gir på sikt en sterkere hudoverflaten. Ikke kjøp disse uten en konsultasjon hos hudpleieren. En gang tok jeg på altfor mye  Retamax krem og gikk med skrubbsår på huden! Disse passer perfekt til deg som ikke har tid til å få en aktiv behandling hos hudpleier, men som likevel ønsker wow-hud.

Legg merke til den lille krukken med te-pads. De er perfekte til å rense huden din og gull til deg som alltid er på farta!

Babor har jeg også brukt regelmessig de siste 10 årene.  Jeg er stor fan av disse produktene.  De dufter så deilig og tilbyr en rekke fristende hjemmespa produkter. Som ansiktsmasken! Ta den med på hytta og du er fresh på et blunk! Sugar Peel er også en deilig skrubb til deg som ønsker glød. C-vitamin serumet er gull nå i kulda og smeller du over en fuktampull er du klar til fest!

Ps. Legg merke til Essential Care kremen. Dette er en BB-cream-ish med faktor som kamuflerer naturlig. Den bruker jeg hver eneste dag.

Saker du en skikkelig duft- og velvære opplevelse, bør du sjekke ut iKOU produktene. Dette dufter så herlig av sitron, jojoba og sitron. Er du en økologisk, er dette noe for deg. Du vil få en skikkelig godfølelse og myk kropp. Når en kroppskrem heter Flannel Flower Organic Body Souffle- skjønner du tegninga. Dette er luksus!

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply