Trening/Velvære

10 Flotte Spahotell i Norge

20. February 2019

Ta en langhelg på spahotell i Norge! Du vil få en time out for kropp og sjel.

Her får du 10 fristende destinasjoner.

Frister det å reise til sola? Sjekk ut spasaken fra Gran Canaria HER. 

Trenger du å lade batteriene? Sjekk ut Kamalaya i Thailand HER. 

Hotel Union Geiranger

Hva: Et eventyr ved fjell og fjord

Hvor: Geirangerfjorden. Fly til Ålesund og ta ferge eller buss derfra. Turen langs Trollstigen eller Geirangerfjorden er opplevelse og eventyr i seg selv!

Pris: Overnatting fra 1250,- per person.

Det store hotellet lokker med sauna, avslappingssoner, eget barnebasseng, innendørs svømmebasseng, utendørs terapibad med fjordutsikt og stort spaområde. Test gjerne en massasje med panoramautsikt over Geirangerfjorden!  Kjøkkenet serverer lokale regionale delikatesser som lam, spekemat og ost.

Union-Hotel-Geiranger-1133869

Farris Bad

Hva: Nordens største spahotell på 2500 kvm!

Hvor: Larvik. Ta toget til Larvik! Det er gåavstand til hotellet. 1,5 time kjøring fra Oslo sentrum. 20 minutter fra Torp flyplass.

Pris: Hotellet tilbyr en rekke gode pakketilbud. Her kan du få et dobbeltrom med 3-retters middag, spainngang, badekåpe og tøfler til 3300,- for to personer.

Omringet av vakre omgivelser og kunst vil du umiddelbart finne ro i sjel og kropp.  Her er det moderne steamrom, bassenger, varmebad og kaldpulper. Ta en Signatur Ansikt Deluxe behandling som er en skreddersydd anti-age ansiktsbehandling. Nyt så kvelden på restauranten som serverer mat fra det nordiske kjøkken og la deg friste av det romslige vinsortimentet.  Velg et pakketilbud, hvis ikke blir det fort dyrt!

 

IMG_0807

Norefjell Ski & Spa

Hva: Prisvinnende spahotell på fjellet! Hvor: Norefjell. Omkranset av frisk fjellnatur 800 m.o.h, kun 1,5 time fra Oslo. Se Norefjellekspressen for busstilbud.

Pris: Dobbeltrom fra 1350,-. Inngang på spa 250,- og behandlinger fra 800,-

Nærhet til natur kombinert med opplevelser i herskapelig arkitektur. Her er du på resortferie! Book gjerne et opphold til vinteren og kombiner med skikjøring. Nyt så ettermiddagen i det varme bassenget ute. Dette er luksus til gunstig pris.

 

IMG_8427-e1476635569979

 

 

B9B13601-e1444488041287

Artesia Spa Grand Hotel

Hva:  På toppen av ærverdige Grand Hotel i Oslo.  Pris: Dobbeltrom fra 3300,- og middag på Palmen fra 1600,- for 2 personer.  Et opphold her koster. Men du store min, så stas og lekkert!

Spaanlegget har  oppvarmet basseng og ulike badstuer.  Filosofien bak spaet er å representere norsk skog og miljø, med vann, trær og fliser. En stor kontrast til livet ute på gateplan.

artesiaMS_3_fb

 

Radisson Blu Resort Trysil

Hva: Fjong til fjells-  med familien!

Hvor:  Trysil ligger 2,5 timer fra Oslo. Bussen Trysilekspressen går daglig.

Pris: Hotellrom fra 840,- og behandlinger fra 800,-

I hjertet av Trysil Turistsenter finner du Radisson Blu Resort. Ønsker du en familiær langhelg med skikjøring, barnelek, med anledning til avslapping, setter du kursen hit. Spaanlegget har finsk badstue, tyrkisk dampbad og Jacuzzi.  Et perfekt hotell til deg som må multitaske og er i tidsklemma. Du reiser ikke hit på romantisk kjærestetur uten barn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Dr. Holms Hotel

Hva: Tradisjonsrikt hotell med husspøkelse!

Hvor: Dr. Holms Hotel ligger i sentrum av fjellandsbyen på Geilo, ved inngangen til Hardangervidda. Det er kun 2 minutters gange fra togstasjonen.

Pris: Velg en pakke! Hotellet tilbyr kjærestepakker fra 1860,- per døgn inkludert 60. Minutter massasje.

Dr. Holms hotell har vært en kilde til rekreasjon og velvære siden begynnelsen av 1900-tallet.  Det enorme hotellbygget ser majestetisk ut, men trenger stadig litt oppussing. Dr. Holms Elemis Spa og velværesenter frister med sine gode behandlinger, i tillegg til vakker natur rett utenfor døra. Spaanlegget er inspirert av japansk minimalisme og rommer 1000 m2. Ta toget og unn deg en romantisk langhelg kombinert med skimuligheter!

2k2a9392_v5_v3

Hjelmeland Spa Hotell Velvære

Hva: Koselig hotell ved fjorden med egen gjestehavn.

Hvor: Mellom de verdenskjente fjellturene Prekestolen og Trolltunga finner du Hjelmeland Spa Hotell Velvære,  ca. 1,5 time fra Stavanger.

Pris:  Pakken ”Hjelmeland det gode liv” koster kr. 3000,- pr. person og inkluderer overnatting i 2 døgn i stort dobbeltrom med egen stue og balkong, frokost, 3-retters middag og 2 spabehandlinger.

Gå først Prekestolen eller Trolltunga og book deg så inn på spahotell! Book et koselig rom med fjordutsikt og nyt oppfriskende steamad, sauna med fjordutsikt eller boblebadet. Kjøkkenet frister så med fersk fisk til middag.

 

IMG_0811Sola Strand Hotel – Nordsjøbadet Spa

Hva: Historisk hotell fra 1914

Hvor: 2 km fra Stavanger lufthavn.

Pris: Ca. 3000,- per natt i dobbeltrom.

Utenfor vinduet ligger en to tusen meter lang sandstrand og Nordsjøen glitrer i solskinnet.  Avspennende atmosfære med magisk utsikt over himmel, hav og strand. Spamenyen inneholder alt fra økologiske ansiktsbehandlinger til mineraliserende terapibad med 200 jetstråler! Hallo, venninnehelg!

 

Tetris_1

Kragerø Resort

Hva:  Aktivitet- og velværedestinasjon

Hvor: Kragerø Pris: Fra 3560,- for en helg for to personer.

Fri tilgang til spabasseng, badstuer, boblebad og treningsrom.  Golf. Tennis. Kajakk. Aktivitetstilbudene er mange- men du vil jo på spa! Test ut signaturbehandlingen Skjærgården spesial. Det er en 110. min behandling som inneholder kroppsskrubb, bad, lavaskjellmassasje, kroppsinnpakning, ansiktsmaske og påføring av avsluttende produkt.  Deilig!

 

IMG_0813Mary-Ann’s Polarrigg

Hvor: Longyerbyen Fly SAS eller Norwegian. Mary-Anns Polarrigg finner du på Skjæringa, 5 minutter fra sentrum.

Pris: Her kan du velge og vrake.  Fra Gruverigg til Luxusrigg.  Luxusriggen har privat boblebad og blir hyppig brukt som bryllupsnatt. Brakkeriggen til Mary Ann har en rekke prisalternativer og spenner fra 900-6000 ,- natten. En deilig hot stone massasje etter et kaldt eventyr ligger fra 900,-

En vil neppe glemme et møte med Mary Ann (68). Hun har stått for all dekorering, interiør og initiativ bak dette originale hotellet. Historier han hun også mange av! Hit kommer folk fra hele verden og alle lar seg forbløffe av dette magiske stedet. Maten står hun for selv og lager alt fra bunnen av. Frister det med selbiff i rødvinssaus, fløtegratinerte poteter og grønnsaker?

 

polar2014_h8b1792

 

 

IMG_4389-e1476814398803

 

(Foto: Hotellene, jente med ski: Fleischer Couture og privat.)

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply