Trening/Velvære

7 serumer til tørr hud

15. March 2019

Det er et par flasker og tuber siden serum var en hype og trend. Nå er den kommet på baderomshyllen for å bli.

Et serum kan ha høyere konsentrasjon av aktive ingredienser for å øke totaleffekten av hudpleien. Nå om vinteren trenger vi for eksempel ekstra fukt og beskyttelse.

Typiske grunner til å bruke serum:

Får  fuktighet dypere ned i huden.

Hjelper til å bekjempe hyperpigmentering

Gir hudforyngende effekter

Bekjemper frie radikaler og roe ned inflammasjoner i huden

Gir anti-age-effekter

Styrke hudens naturlige forsvar.

 

C E Ferulic- Skin Ceuticals

Dette er en antioksidant kombinasjon som hjelper å beskytte huden mot frie radikaler. Den styrker hudens fastet og elasitet, samt korrigerer fine linger, rynker og gir en jevn hudtone.

Serumet klammes inn i tørr hud etter rens. Deretter maseres rest stoffene inn til produktet forsvinner.

Serum, har som regel en unik evne til å trenge dypest ned i hudlaget pga. de små molekylene, sier klinikksjef på Eger Skinclinic, Julie Stensrud.

Hun sier at produktet er så populært at det er ventelister på den nå. Denne får du wow-hud av!

Biotherm- Blue Therapy Eye Opening Serum

Dette er et godt serum på budsjett.

Smør forsiktig rundt øynene. Etter noen uker i bruk vil du oppleve en utjevnende, oppstrammende og fukt rundt øyepartiet. Har du rynker og tørr hud rundt øynene, vil denne gi deg fukt!

Dermalogica finner du hos hudpleieren og Vitus Apotek. De har en rekke gode oljebaserte serumer som er godt i vinterkulda. Her får du fuktboost!

Phyto Repelish Oil

Oljeserumet består av en blanding av essensielle oljer fra orkidé og chiafrø som bidrar til å glatte ut synlige linjer og binder fuktighet. Den har også ingrediensene solsikke-, riskli- og rosmarinekstrakt som gir glød og antioksidant beskyttelse.
Ideell til daglig bruk for normal til tørr hud.

Overnight Repair Serum

Dermalogica Overnight Repair Serum er et effektivt og rikt peptidserum med argan- og roseolje som pleier tørr hud og stimulerer hudfornyelse gjennom natten. Understøtt nattens reparasjonsprosess for å motvirke fine linjer og øke hudens glød. Peptider stimulerer kollagenproduksjonen og strammer opp, mens aktive argan- og roseoljer fornyer gusten hud og glatter ut fine linjer. Uten kunstig farge eller duft.

Ceactil Everyday serum inneholder C-vitamin, vitamin B5, hyaluronsyre, vitamin E og A. Den egner seg til sensitiv og tørr hud. Denne gir en fuktboost! Du finner den blant annet hos Eger Skinclinic.

C-Bright 10% Vitamin C Serum fra Zo Medical

Dr. Obagi er mannen bak denne hudpleieserien som er elsket av kjendiser.

Denne tuben testet jeg i fjor vinter,siden jeg fikk så mange pigmenter fra sola på fjellet. Mange av oss er utsatt for pigmentering, men denne hjelper og holder dem i sjakk.

C-Bright består av 10% askorbinsyre i kombinasjon med et vitamin C-ester som er bevist å hemme pigmentdannelsen med opptil 80%. En utfordring med C- vitamin er oksidering. Formuleringen er derfor vannfri og selvaktiverende når den kommer i kontakt med fukt i huden. Den er også på lufttett pumpetube. Denne kjøpte jeg hos Elite Helse, men de finnes hos en rekke hudpleiere.

100% Argan Oil fra Sprekenhus

Tja, er dette er serum? Jeg tar den med! Denne oljen kan brukes til alt! Slitte hårtupper og sos-områder på huden. I en periode slet jeg med tørr hud under øynene, og la meg med denne. Oljen er jo ren! Arganolje dufter utrolig godt.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply