Trening/Velvære

12 Luksusprodukter til Huden

7. May 2019

Hei!

Det har vært et spennende halvår!

Fra fjellturer i Norge og Alpene, en klatretur i Thailand, bryllup på Maldivene og guiding over Finnmarksvidda.

Huden min har fått kjørt seg!

Men heldigvis er jeg blitt noe rutinert på reise. Her er mine favoritter!

Oljer, fete kremer og beskyttelse. Dette kittet brukte jeg i påsken. Prisma Perfect fra Dermalogica er en beskyttende dagkrem med faktor. Vitalizing oil fra Dr. Schrammek påfører jeg under denne kremen. For apres ski, bruker jeg super balm fra Emma S. på tørre flater på kroppen. Og for ekstra glød Jojoba fra RÅ Skincare.

Faktor 50 fra Doctor Babor. Min følgesvenn i sekken.

For sol og sommer- reiser jeg ei heller uten disse!

Beskytt deg mot UVA og UVB på fjellet!

Zo Medical fra Zein Obagi er beskytter optimalt. Denne skrubben fjerner døde hudceller og gir deg en ren overflate. Øyekremen ligger i nattbordskuffen min hjemme, for denne bruker jeg hver eneste kveld.

 

Til deg som reiser mye, er Daily Micfofolliant perfekt. Ta den med i håndbagasjen for rensen består av tørre partikler som du blander ut med vann.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply