Trening/Velvære

6 deilige saker til hud og hår

17. August 2019

Hei,

For en nydelig sommer!

Jeg har bodd i telt eller fjellstuer stort sett hele tiden, og har på stien funnet et par nye favoritter.

Denne hårmasken fra Aveda fant jeg i Molde. Da hadde jeg så slitent hår at jeg trengte akutt pleie. Og vips, fikk jeg like mykt hår som en kanin.

Jeg supplerte pleien på en pit stop i Oslo hos Gevir, og tok en skikkelig hårkur.

 

Denne er jo ikke en ny favoritt, for den er alltid med meg på tur. SPF 50 beskytter huden godt. Kremen har lett konsistens, og smelter raskt på huden. Ingen tur uten denne!

Jeg er opptatt av ingredienser og bare Minerals er laget av nettopp mineraler. Dette shimmeret og glow serumet- gir en solkysset og naturlig glødende overflate. Ny favoritt!

Da jeg kom hjem etter alle eventyrene, tok jeg en skikkelig ZO kur. Dette er ganske sterke produkter, og bør ikke brukes uten at du har vært hos hudpleier. Brightsalve er for eksempel gull mot pigmentflekker.

 

Så skulle jeg plutselig i et bryllup. Du store min så heldige de var med været! Isabella og Arnaud. Magisk flotte mennesker. Før bryllupet tok jeg en Green Peel behandling for å få umiddelbar glød!

Jeg ligger jeg med en maske som blant annet består av algen spirulina.

Deretter fikk jeg en maske for fukt.

Så måtte jeg på en fotoshoot, og jeg måtte plutselig være makeup og håransvarlig. Her er produktene jeg tok med til dette:

Sunne, gode produkter!

Dagbok fra eventyrene kommer snart!

XOXO

Elisa

 

OBS! Noen av produktene her er mottatt til test fra produsenten. Derfor bør de markeres som spons.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply