Trening/Velvære

Deilige Høstfavoritter til hud og hår

22. September 2019

I skrivende stund er det nydelig ute. Indian Summer kommer alltid som en behagelig overraskelse på en.  I dag gikk jeg nesten fire timer i skogen, åt deretter en stor kotelett med bakt potet hjemme, unnet meg hjemmespa i badekaret, og nå ligger jeg i sengen og jobber litt. Luksus!
Og apropos luksus. Høsten er en tid hud og hår blir tørt og livløst. Temperatursvinginger gjør at en ofte føler seg som et lite uvær selv.

Her er mine høstfavoritter.

OBS! Mange av produktene er mottatt til test av produsent. Dette må derfor markeres som reklame.

 

BABOR sine ampuller er omfavnet av de fleste. De gir en skikkelig fuktboost og en får følelse av at hudpleieren er kommet på hjemmevisitt. Disse skal visstnok også beskytte mot forurensing i lufta. Knekk en ampull og påfør den på ansiktet etter rens.

Til alle hudtyper og hudtilstander.  Hyaluronsyre tilfører og binder fukt i huden med langvarig effekt. Visker ut tørrhetslinjer og beskytter huden mot fukttap.

 

 

Denne kremen er ikonisk. Kremen gir et fantastisk utseende. Den beroligende/behandlende effekten gjør at den også benyttes om natten ved behov. Finnes i tre gode farger, Honey, Light og Classic.

Kan brukes av alle som foundation/behandlende krem oppå dagkrem. For hud som trenger kremens behandlende effekt brukes den også på natten. 

Er du sensitiv, er dette noe for deg. Test den gjerne ut kombinert med en Green Peel behandling. 

 

Green peel er en medisinsk utviklet peeling på ren plantebasis, uten kjemiske ingredienser som kan irritere huden. Med 100% av naturens egne naturlige aktive planter er Green Peel en trygg vei til optimal hudhelse.

 

Isabella på Elite Helse er min PT for hud og helse. Hun er et leksikon og setter meg på behandlinger som passer min livsstil og verdier. Hun har skreddersydd et hudprogramn for min hudhelse fra ZO Skin Health fra Zein Obagi.

Produktene har jeg brukt som en del av mitt faste program de siste fem årene. Dag og natt.

Det er den verdenskjente dermatologen Dr. Zein Obagi som har utviklet buzz produktene, hele Hollywood tilsynelatende sverger til.

Noen har kanskje hørt ZO kuren fra Dr. Obagi? Dette er egentlig et skreddersydd kremprogram som enkelt fortalt skal gi oss helt ny og sunn hud.

Konseptet er basert på at man først korrigerer huden for så å vedlikeholde resultatet. Sertifiserte ZO Skin Health klinikker setter opp skreddersydde kremprogram. Konseptet går ut på at huden blir korrigert, stimulert og beskyttet og hjelper på

– Pigmentflekker

– Rynker og fine linjer

– Arr

– Store porer

– Redusert spenst 

– Kviser

– Grå og sliten hud

– Ujevn hudoverflate

– Solskadet hud

Jeg velger å kalle ZO Skin Health for PT-en til huden din, og vedlikeholder resultatet etterpå med et mildere ZO «treningsprogram».

 

Håret. Nå er det tørt, livløst og konstant fett. Men Dry Remedy fra Aveda kan muligens hjelpe?

Denne hårkuren gir masse fukt! Den dufter av ingefær, bergamot og lavendel. Perfekt til tørt hår!

 

Er du opptatt av sunne og naturlige ingredienser, er også sjampoen og balsamen god.

 

Er du opptatt av aktive ingredienser som skal kjempe mot rynker og pigmenter, er Dr Babor også super. Men også her vil jeg anbefale en prat med hudpleier, før en kjøper produkt, slik at du får ett som er tilpasset din hud og hverdag.

 

Uansett hva en kjøper seg. Frisk luft og rikelig med vann- dét er det beste du kan gjøre for din hudhelse.

Kom deg ut- nå er det nydelig ute!

XOXO

 

Elisa

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply