Friluft/Fashion

4 ting jeg ønsker meg til høstgarderoben

4. October 2019

Heia! Jeg har sett på noen kule nyheter for høsten. Her er 4 favoritter.

Birkenstock med sauepels er utrolig digg å smette inn i etter en fin dag ute. Myk komfort- det liker  jeg!

(Foto: Shape Up Cathrine)

Norske Fleischer Couture er rå på miksen av sport couture.

Denne jakken er fet både i bybildet som til lek på hytta. Pelskragen av alpakkaer (og de bruker kun alpakkaer som har dødd naturlig- les mer på siden dere HER) kan du ta av og på.  Så her får du 2 jakker i 1.

Devold har teamet opp med artisten Sigrid og pimpet opp noen av deres klassiske modeller. Les mer om samarbeidet HER. 

Denne genseren ER min favoritt!

 

Whiteout er under Norrøna, men merket finnes kun på nett. Denne stillongsen er så fin! Jeg bruker dens om strømper til kjoler også. Her får du ekstra beskyttelse foran og bak- gull på tur og ikke minst, slitesterkt!

Denne fleecen ser i tillegg utrolig myk og fin ut!

Ps. Jeg er pliktig å informere om at jeg har relasjoner til både Norrøna og Birkenstock. De andre produktene har jeg lånt og testet over et par uker.

XOXO

Elisa

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply